Доставка

 

Закупените продукти от сайта на Gilbert Collection изпращаме чрез куриерска фирма Еконт. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка.
Пратките изпращаме в срок от 1-3 работни дни, в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка - вижте сайта на Еконт.

Обикновенно доставките се извършват между 09:00 - 15:00 часа в работни дни, както и между 10:00 - 12:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Еконт.

Цена

Цената на доставка с куриерска фирма Еконт Експрес до техен офис е 5лв. + 1.2% от наложения платеж (в цената е включена такса SMS известяване). Цената на доставка до личен адрес в селища с офис на Еконт Експрес е 6.10лв. + 2.4% от наложения платеж. Цената на доставка до личен адрес за всички селища в България (селища без офис на Еконт Експрес) е 7.56лв. + 2.4% от наложения платеж.

Имате право да проверите пратката си и да премерите закупените от нас продукти. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача. Добавяме 2.4% към крайната цена за услугата Наложен платеж - плати на курер + фискирана цена от 6.62 лв за всяка доставка. 

Доставка извън територията на България

 Доставката на стоки извън България се извършва чрез "Спиди".

 Срокът на доставка е различен в зависимост от населеното място - обичайно 3-7 работни дни