Връщане и Замяна

Имате възможността да върнете или замените закупен от Вас продукт в 14-дневен срок от датата на получаване. Причините за това може да са както следва:

  • Смяна на размера
  • Неудовлетвореност от търговският вид на продукта
  • Промяна на решението относно направената покупка

При горе споменатите условия транспортните такси се поемат от страна на клиента. В случай на грешка от страна на gilbertcollection.com , транспортните такси се поемат от последните. При замяна, новия модел се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат. При окончателно върнат продукт клиента получава обратно заплатената от него сума по банков път в рамките на 10 работни дни. Продукта, който желаете да замените или вънете трябва да бъде изпратен към нас с опция ПРЕГЛЕД.Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.Моля при подаване на заявка, имайте предвид следното:

Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка и формуляр за връщане, рекламации, и замяна.

Връщане и Замяна